søndag 14. desember 2008

Pakkesang til ei snuppe på 3 år!

I dag skal vi feire 3-årsdagen til vår mellomste niese! Hun hadde bursdag for noen dager siden, og i dag blir det kakefeiring med hele familien tilstede.
Når man har bursdag er det nesten lovpålagt å få pakkesang, iallefall i vår rike del av verden. En 3-årsdag er dermed intet unntak!
Når man har en tante som er over gjennomsnittet glad i håndarbeid er det også nærmest lovpålagt å få noe hjemmelaget... derfor ble det en kjole heklet i Alpaca! Kjolen er skikkelig "gammelrosa" og kan (forhåpentligvis) passe bra selv om denne niesen ikke er utpreget prinsessejente.

Frontstykket... med heklet blomst! Blomsten har en perle i midten, som ikkje vises på bildet. Oj... oppned-bilde av kjolen i nakken! Herlige små perlemorsblomster..



Blondekant! Den tok tid!!! I første forsøk heklet jeg den på rettsiden.. da ble kanten vrang! På det andre forsøket heklet jeg fra vrangsiden, da ble kanten rett! Forstå det den som kan, jeg skjønner det ikke! :)




2 kommentarer:

✿ May-Liss ✿ sa...

For en heldig niese som fyller tre år og har Toril til tante!
Denne kjolen var kjempefin og den ser så behagelig ut i tillegg.

strikkedilla sa...

Nydelig kjole. Heldig jente som får den. Håper du har hatt en fin jul selv med jobbing. Masse fint på bloggen din. Ha en fortsatt fin jul