søndag 2. november 2008

Babygave overlevert til Magen! :)

To av våre beste venner skal bli foreldre i løpet av de kommende dagene/ukene.. i den forbindelse har jeg strikket en hemmelighet! Denne har jeg holdt på lenge, så nå er jeg sprekkeferdig av å blogge herligheten :)
Gaven ble overlevert i kveld.. dermed er det fritt frem for bilder:
Kjørepose i ARA-garn fra Dale. Posen er str 0-6 mnd, men jeg vil tro den kan vare litt lengre.. Knyttingen i bena gjør at bilbeltet kan festes uten at dressen må taes av! Dessuten er det sikkert praktisk å kunne bytte bleier uten å måtte kle av alt av klær :)
Hetten sitter fast på innsiden av vrangborden rundt halsen...

Votter som er sydd på ermet.. bare til å tre av og på etter ønske! Også kan jeg tenke meg det er praktisk at de ikke blir borte;)


Lue! Eller hue som det heter på min dialekt... :) Med øreklaffer og knyttesnorer, selvfølgelig!Sist, men ikke minst; sokker i samme garn.. De er litt store! Dvs at de passer nok godt utenpå strømpebukse eller innesokker :)

Får håpe at Magen blir like fornøyd med gaven som de kommende foreldrene ga uttrykk for at de ble :)
God natt alle sammen!


4 kommentarer:

Anonym sa...

Med slike strikkeferdigheter og så flott gave til Magen, tror jeg Tanta i sør må ta seg i nakken for å få i gang sin strikkegave til Magen& far... ;) Både inspirerende og deprimerende på samme tid... ;) Vel utførte jobber i allefall!

Elin - Varøyrampen sa...

NYDELIG!!!
Samme med jakkene på innlegget før:)

Effektiv dame!!!

Toril sa...

Takk... :)

Cecilie sa...

ååååååååå! Så flott gave! Fantastisk! Og for eit arbeid!