lørdag 29. november 2008

November-lapper!

Lappene her er fra Elin, takk!


Lapper fra Garnkurven!

torsdag 20. november 2008

Fortsettelse på lue-dilla mi... :-)

I dag ble det tre nye luer og et pannebånd. Pannebåndet ble til bare fordi jeg ikke hadde mere garn... :-) Det ble passe bredt, så det gjorde ingenting at det ikke ble en fjerde lue!

Luene og pannebåndet er ikke tilegnet noen spesiell.. så dersom noen er interessert i å kjøpe er det bare å si fra! Ellers tror jeg kanskje de leveres til noen veldedighet. Det er vel mange som kommer til å fryse i vinter... eller kanskje det blir en ny innsamling til kreftforeningen snart?


mandag 17. november 2008

Nye kjærestevotter til et kjærestepar :-)

Et av parene på skolen min er til stadighet ofre for mine kontinuerlige haiketurer.. De har kjørt meg hjem til søsteren min både titt og ofte i høst!
Dermed måtte de få hver sin vott...
Og en på deling!

Sånn! Det burde bli et par... iallefall et kjærestepar! :-)



onsdag 12. november 2008

Fjorårets votter med englebesøk...


Vottene på det øverste bildet strikket jeg til meg selv i fjor. De er laget i vamsegarn på pinne 5,5 og tovet lett. Når jeg ryddet i garnet mitt i sommer fant jeg mer av dette garnet og fant ut at vottene måtte få selskap. Av en tråd vamsegarn og en tråd kitten mohair har jeg derfor laget et englemaskesjal!
Nå gjenstår det bare lue... dersom jeg skal gjør settet komplett :-)


fredag 7. november 2008

Lue med dusk :)


På skolen i går minte Manuel meg på at han var den eneste i gruppa vår som ikke hadde fått lue av meg! Det kan vi jo ikke ha noe av :)

Dermed ble det lue med dusk... :D

torsdag 6. november 2008

Ny lue fra Allers Julemagasin

Denne gangen i brunt og i Alaska fra Drops. Vrangborden er strikket med dobbelt garn og hullmønsteret "bare" med enkelt ;)

Håper Monica blir fornøyd med denne! Den går i posten i morgen :)

søndag 2. november 2008

Babygave overlevert til Magen! :)

To av våre beste venner skal bli foreldre i løpet av de kommende dagene/ukene.. i den forbindelse har jeg strikket en hemmelighet! Denne har jeg holdt på lenge, så nå er jeg sprekkeferdig av å blogge herligheten :)
Gaven ble overlevert i kveld.. dermed er det fritt frem for bilder:
Kjørepose i ARA-garn fra Dale. Posen er str 0-6 mnd, men jeg vil tro den kan vare litt lengre.. Knyttingen i bena gjør at bilbeltet kan festes uten at dressen må taes av! Dessuten er det sikkert praktisk å kunne bytte bleier uten å måtte kle av alt av klær :)
Hetten sitter fast på innsiden av vrangborden rundt halsen...

Votter som er sydd på ermet.. bare til å tre av og på etter ønske! Også kan jeg tenke meg det er praktisk at de ikke blir borte;)


Lue! Eller hue som det heter på min dialekt... :) Med øreklaffer og knyttesnorer, selvfølgelig!



Sist, men ikke minst; sokker i samme garn.. De er litt store! Dvs at de passer nok godt utenpå strømpebukse eller innesokker :)

Får håpe at Magen blir like fornøyd med gaven som de kommende foreldrene ga uttrykk for at de ble :)
God natt alle sammen!


lørdag 1. november 2008

Barnejakker på bestilling!

En venninne av meg fant bilder av slike jakker i et blad som heter Kreativ Mamma. Det var ingen skikkelig oppskrift på disse jakkene... de består av fem firkanter som blir sydd sammen. Bildene er ikke så gode, den ene armen på den øverste jakken er ikke større enn den andre ;)
Den øverste jakken er til en jente som ble født i mars.
Denne er til søsteren hennes, hun er 5 år. Begge jakkene er strikket på pinne 8 med Easy-garn. De er veldig grove, men myke og gode!