onsdag 25. juni 2008

Tøflus i gult og svart!


Disse tøflene blir jeg bare mer og mer glad i å lage! Jeg foretrekker å strikke de i Eskimo fra Garnstudio, men Eskimo-garnet har ikke rette gulfargen! Dermed er også disse strikket i Iglogarn. Egentlig et godt garn å strikke med, men det tover ikke like fint som Eskimo:)

Bestillingsluer ferdig!




På fredag er det endelig klart for tippeligaen igjen. Laget mitt spiller hjemmekamp i Ålesund, men Bodø/Glimt skal ha besøk av Rosenborg her i Bodø. Tidligere i vår bestillte en venninne av meg to luer til tantebarna hennes. Nå er det 8 grader og regn i Bodø, så jeg tenkte jeg skulle få de ferdig nå til fredagen. Det ble de!
Gleder meg til å gi de bort i morgen:)

tirsdag 24. juni 2008

Hemmelig venn fra NSF


har sendt meg denne flotte pakken!

Vet ennå ikke hvem avsender er, men jeg skal nok finne det ut:)


Jeg fikk raggegarn i lillafarger og herlig Trysilgarn i turkise og lime, mine farger!

I tillegg fikk jeg en pose te! Den blir kjekk å ha i sommer dersom regnet fortsetter slik det regner i dag..

Ser frem til å endelig lære meg å lage sokker! Har nemlig aldri turt å prøve meg på hælfelling før...

mandag 23. juni 2008

Minanamnband.se


har sendt meg navnlapper!

Gleder meg til å ta de i bruk. :)




lørdag 21. juni 2008

Premie i Mai!


Mai var det kåring blant de medlemmene på Norsk Strikkeforum som hadde link eller knapp til Norsk Strikkeforums nettsider. Jeg vant en av premiene og det kom i posten i dag!

Nydelig gult og oransje garn med strikkepinner!! :)


Jeg har fått lapper:D


I dag har jeg mottatt de første lappene til mitt Vennskapsteppe! De er strikket av Garnkurven og jeg er storfornøyd!! Ønsket mitt for Vennskapsteppet er beige, brunt og grønt i en mose-sammensetning. Disse lappene var midt i blinken!!
Tusen takk Garnkurven:)

søndag 15. juni 2008

Lært meg en ny teknikk:D



Nemlig englemasker.. :)

Når høsten faller på...


Skal jeg lage meg en Klukka!! :D

Garnet ble bestilt på fredag og allerede lørdag (!!) lå det i postkassen min!

Herlig islands garn i deilig farger!

Gleder meg masse til å begynne på dette prosjektet, det blir det første på lenge som er til meg selv! Men siden jeg har altfor mange andre prosjekter på pinnene, og fordi det er en kjole i 100% ull, skal den bli liggende urørt til til kalenderen viser august eller september!

Dette kommer til å bli en kjempeutfordring.. Med en gang jeg hadde tatt bilde gjemte jeg garnet i et skap.. kanskje klarer jeg å "glemme" den i en mnd eller to :)

Fargene er bare herlige! Selve kjolen blir mørk blågrønn, den nederste kanten sort og mønsteret hvitt, grønt og gråblått!

tirsdag 10. juni 2008

Lappe hit og lappe dit...



Da nærmer det seg målgang for den første lappeutfordringen min! Jeg har strikket ferdig mine fire junilapper, og skal "bare" feste tråder og dampe de før de reiser avgårde i posten:)


Bursdagsgave til storebror!




Broren min har bursdag i dag og da må det gave til :) Vinveske med GOD vin og en liten overraskelse!

Dette er første vinvesken jeg har heklet, og jeg tviler på at den blir brukt noe mer etter i kveld! Derfor har jeg tenkt å gi han tillatelse til å gi den vekk ved første anledning, dersom han skal gi noen en flaske vin:)

lørdag 7. juni 2008

Småshopping i Gøteborg:)


Var innom Strikk i Vallegaten i Gøteborg forrige lørdag. Der kjøpte jeg mye rart, blant annet dette tweedgarnet. Jeg kjøpte tre nøster av det lilla, men to av de er allerede brukt på en hemmelighet... :)
Garnet er av tweed, altså 100% ull, og virker ganske så bra!
Noen som har noe erfaringer med dette garnet med tanke på slitestyrke osv.??

fredag 6. juni 2008

Mange prosjekter...

Nå har det vært stille i bloggverdenen min i over en uke, det er lenge det!! :)
Problemet har ikke vært at jeg ikke har laget noe, men kombinasjon av frustrasjon og hemmeligheter har ført til lite bilder:)

Ting på pinnene:
- lapper!! Er med i Vennskapsteppealongen på Norsk Strikkeforum og prøver nå å strikke lapper til den store gullmedalje:) Skal strikke fire lapper hver mnd, noe som er veldig overkommelig, men det er det med strikkefastheten da... Strever fortsatt med å finne ut av det, men et par lapper har det blitt.
- julegaver... ja, jeg vet det kanskje er tidlig, men det er mye som skal lages! Å siden det er gaver kan jeg ikke legge ut bilder riktig enda;)
- kjole til tantebarnet mitt som skal strikkes etter denne oppskriften: http://www.garnstudio.com/lang/no/visoppskrift.php?d_nr=b13&d_id=4&lang=no
Fargene jeg har valgt er en nydelig lys turkise, og jeg gleder meg til å begynne på denne! Planen er at den skal være ferdig til høsten:)